Tur ghidat #Aiciastat cu Ana Rubeli în satul Gărâna în cadrul Gărâna Jazz Festival, vineri, 12 iulie 2024

Asociația culturală “Aici a stat” vă invită alături de Gărâna Jazz Festival la un tur ghidat #Aiciastat cu Ana Rubeli în satul Gărâna vineri, 12 iulie 2024, la ora 15:00. Punctul de întâlnire este locul emblematic pentru Festivalul de Jazz, locul de unde a început întreaga poveste: “La Răscruce”. Veți afla istoricul satului, a comunității de pemi, arhitectura tipică și veți afla detalii despre câteva clădiri și monumente reprezentative ale satului bănățean. La turul ghidat permitem accesul a 25 de persoane care se pot înscrie completând formularul de înscriere de mai jos.

Prin participarea la acest eveniment sunteți de acord cu procesarea informațiilor cu caracter personal, conform GDPR. La eveniment se va înregistra material audio-video cu participanții la tur, în cazul în care nu specificați contrariul.

S-a atins numărul maxim de participanți, vă mulțumim pentru interesul extraordinar! Dorința dvs. de a participa ne bucură tare mult și ne oferă și o mai mare responsabilitate.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de prognoza meteo. Vom publica orice modificări intervenite pe parcurs. Vă mulțumim!