Despre proiectuL Aiciastat

Obiectivul proiectului ‘Aiciastat’ este de storytelling cultural, de a promova patrimoniul în toate formele sale, organizații și proiecte sustenabile pe canelele de social media #Aiciastat care înglobează peste 25.000 de iubitori de patrimoniu.

Misiunea ‘Aiciastat’ este să crească conștiința colectivă asupra valorii patrimoniului prin dialog cultural și prin documentarea și cercetarea istoriei clădirilor de patrimoniu și a personalităților care le-au locuit, iubit sau părăsit.

Toate aceste lucruri au pornit de la viziunea noastră: avem un patrimoniu deosebit încărcat cu energia personalităților care au contribuit la crearea lui, care se lasă greu descoperit și care are nevoie de promovare pentru a fi salvat.

Ce facem mai exact?

Ne ocupăm de promovarea clădirilor istorice și a personalităților legate de acestea, de promovarea brandurilor sustenabile, a proiectelor culturale, a festivalurilor și a organizațiilor care protejează la rândul lor patrimoniul. Organizăm tururi ghidate, vânători de comori și recitaluri de muzică clasică în zone istorice cu poveste. Ne place să spunem că suntem influenceri culturali.