Susține-ne!

 

  • Dacă sunteți persoană fizică ne puteți susține activitatea făcând o donație direct în contul Asociației culturale Aici A Stat astfel: Cont IBAN RO65INGB0000999911589980ING Bank, Office Unirii, Asociația Culturală Aici a Stat, CIF: 44366110. Vă rugăm sa scrieți la detaliile plății “donatie”. Vă mulțumim!
  • Dacă sunteți persoană juridică, ne puteți susține activitatea printr-o sponsorizare sau prin activități de CSR. Vă rugăm să ne contactați la adresa de mail ana@aiciastat.ro.
  • Începând cu 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către un ONG. Dacă vreți să susțineți #Aiciastat, puteți completa Formularul 230 de mai jos pentru a redirecționa o parte din impozitul dvs. aferent anului trecut către Asociația culturală Aici A Stat. Data până la care formularele pot fi depuse este 25 mai, iar procedura e simplă și nu vă costă nimic.

Descarcă formularul pre-completat deja cu datele noastre. Formularul e pentru anul 2023, pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului, fără vreun cost suplimentar pentru tine. Formularul poate fi deschis cu Adobe Reader, ultima varianta.

*Conform noului Cod Fiscal, distribuirea sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul pe venit poate fi redistribuit către același beneficiar pentru o perioadă de cel mult doi ani şi va putea fi reînnoită după expirarea perioadei respective.

Completează doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului cu datele tale (inclusiv CNP și adresă). Apasă butonul verde de validare: “Validează formularul” (stânga sus). 

Trimite sau depune formularul prin una dintre metodele de mai jos:

  • Încarcă formularul prin serviciul online ANAF Spatiul Privat Virtual (SPV), dacă ai semnătură electronică.
  • Printează și semnează formularul (în partea din stânga jos) și trimite-l scanat sau fotografiat cu telefonul, la adresa de mail ana@aiciastat.ro. Asigură-te că fotografia e clară și că toate datele pot fi citite cu ușurință. Noi ne vom ocupa apoi să depunem formularul la ANAF.
  • Printează și semnează formularul și depune-l la organul fiscal de care aparții, conform adresei din buletin. Poți depune formularul direct la registratură sau prin poștă, cu scrisoare recomandată adresată administrației fiscale.

 

Mulțumim!