#Aiciastat la Bazar de Cotroceni | 1-2 octombrie 2022

Vanatoare comori arhitecturale

Asociația culturală “Aici a stat” vă invită în cadrul Bazar de Cotroceni la o vânătoare de comori arhitecturale prin Cotroceni, cartierul istoric cu arhitectură și povești extrem de interesante!

📆Vânătoarea de comori se poate desfășura individual sau pe echipe de până la 6 persoane în următoarele zile:

► sâmbătă 1 octombrie între 🕙 17:00-18:00 (toate locurile au fost ocupate, vă mulțumim!)

► duminică 2 octombrie între 🕙 12:00-13:00 (toate locurile au fost ocupate, vă mulțumim!)

🔎 Prin aceste vânători de comori veți descoperi câte ceva din istoria cartierului Cotroceni, cine a locuit acolo, căror stiluri arhitecturale aparțin clădirile pe care le vedeți. Cu această ocazie veți reuși să priviți cu alți ochi clădirile pe lângă care treceți

🏆Fiecare vânătoare de comori va avea și premii oferite de partenerii noștri Igloo și La Petite Bouffe: primele echipe care ajung înapoi la punctul de întâlnire cu toate indiciile descoperite vor primi premii constând în publicații Igloo și cărți despre patrimoniu oferite de La Petite Bouffe.

📣Pentru fiecare vânătoare de comori permitem accesul a 30 de persoane care se pot înscrie atât individual cât și pe echipe. Echipele vor fi formate la fața locului în funcție de numărul de participanți și în funcție de preferințele dvs. 

După completarea formularului de înscriere (indisponibil acum, datorită locurilor complete), prin email vi se va transmite confirmarea la participare sau o sugestie pentru reprogramare în caz că intervalul orar respectiv este complet. Veți primi prin email de asemenea și punctul de întâlnire la care ne vom întâlni unde veți primi informațiile cu indiciile și harta pentru explorarea urbană.

Tariful vânătorii de comori este de 50 lei/ persoană, iar copiii până în 12 ani au gratuitate.

Partenerii noștri în proiect sunt InCotroceniCronicari digitali, La Petite Bouffe, IglooBazar de Cotroceni.

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de prognoza meteo. Vom publica orice modificări intervenite pe parcurs. Vă rugăm urmăriți pagina de Facebook a evenimentului. Vă mulțumim!