#Aiciastat la Street Delivery în septembrie 2021

Eveniment Aiciastat la Street Delivery

Asociația culturală “Aici a stat” vă invită în cadrul Street Delivery la o vânătoare de comori arhitecturale prin mahalalele Sfânta Ecaterina și Flămânda, mahalale istorice cu arhitectură și povești nebănuit de interesante.

📆Vânătoarea de comori se poate desfășura individual sau pe echipe de până la 6 persoane în următoarele zile și intervale orare:

► vineri 17 septembrie între 🕙 18:30-19:30;

► sâmbătă 18 septembrie între 🕙 11:00-12:00 (GRUPĂ COMPLETĂ, nu mai acceptăm înscrieri și vă mulțumim pentru interesul dvs.!);

► sâmbătă 18 septembrie între 🕙 15:00-16:00 (GRUPĂ COMPLETĂ, nu mai acceptăm înscrieri și vă mulțumim pentru interesul dvs.!);

► duminică 19 septembrie între 🕙 11:00-12:00 (GRUPĂ COMPLETĂ, nu mai acceptăm înscrieri și vă mulțumim pentru interesul dvs.!).

🔎 Bonus: dacă sunteți curioși să aflați istoria mahalalelor, cine a locuit acolo, căror stiluri arhitecturale aparțin clădirile pe care le vedeți, vă așteptăm și la un tur ghidat 🚶 prin mahalale sâmbata între 17:00-18:30 (GRUPĂ COMPLETĂ, nu mai acceptăm înscrieri și vă mulțumim pentru interesul dvs.!).

📣Pentru fiecare vânătoare de comori și tur ghidat permitem accesul a 20 de persoane. Pentru a participa la oricare dintre evenimente vă puteți înscrie prin formularul de înscriere, disponibil aici și participarea vă va fi validată prin email.

După completarea formularului de înscriere, prin email vi se va transmite confirmarea la participare sau o sugestie pentru reprogramare în caz că intervalul orar respectiv este complet. Veți primi prin email de asemenea și punctul de întâlnire la care ne vom întâlni și veți primi informațiile cu indiciile și harta pentru explorarea urbană.

📷Primele 3 echipe care vor descoperi în timpul cel mai scurt obiectivele din toate cele patru de vânători de comori organizate în cadrul Street Delivery vor primi premii din partea Igloo Media.

 📍Partenerii noștri în proiect sunt Cronicari digitali, Igloo Media, Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților prin Timbrul de Arhitectură.

❗Important: evenimentul poate suferi modificări în funcție de regulile epidemiologice în vigoare la data respectivă. Vom publica orice modificări intervenite pe parcurs. Vă rugăm urmăriți pagina de Facebook a evenimentului! Vă mulțumim!

Street Delivery este o inițiativă civică de recuperare a spațiului public și de imaginare a unor orașe mai prietenoase cu oamenii pornită în 2006 de Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din România, proiect strategic OAR finanțat prin #TimbrulDeArhitectură.