#Aiciastat vânătoare de comori arhitecturale la SăFițiCuminți Festival aprilie 2023, parte din RDW Design Go!

Aiciastat sa fiti cuminti

Asociația culturală “Aici a stat” vă invită la o vânătoare de comori arhitecturale prin Cartierul Creativ, cartierul istoric cu arhitectură și povești extrem de interesante, parte din Să Fiți Cuminți Festival și Romanian Design Week!

Vânătoarea de comori se poate desfășura individual sau pe echipe de până la 5 persoane joi, 18 mai între 18:00-19:30.

Prin participarea la vânătoarea de comori veți descoperi câte ceva din istoria cartierului Creativ, cine a locuit acolo, căror stiluri arhitecturale aparțin clădirile pe care le vedeți și mici secrete ale clădirilor istorice. Cu această ocazie veți reuși să priviți cu alți ochi detaliile arhitecturale și clădirile pe lângă care treceți.

Pentru fiecare vânătoare de comori permitem accesul a 35 de persoane care se pot înscrie atât individual cât și pe echipe. Pentru a participa la oricare dintre evenimente vă puteți înscrie prin formularul de înscriere de mai jos, iar participarea vă va fi validată prin email. Echipele vor fi formate la fața locului în funcție de numărul de participanți și în funcție de preferințele dvs.

Fiecare vânătoare de comori va avea și premii oferite de partenerii noștri: primele echipe care ajung înapoi la punctul de întâlnire cu toate indiciile descoperite vor primi premii constând în publicații Igloo, cărți despre patrimoniu oferite de Editura Vremea, stickere și ilustrații Să Fiți Cuminți.

Tariful vânătorii de comori este de 70 lei/ persoană, iar copiii până în 12 ani au gratuitate.

La eveniment se vor face fotografii. Prin înscrierea și participarea la eveniment sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform legii. 

După completarea formularului de înscriere, prin email vi se va transmite confirmarea la participare. Veți primi prin email de asemenea și punctul de întâlnire la care ne vom întâlni unde veți primi informațiile cu indiciile și harta pentru explorarea urbană.

Partenerii noștri în proiect sunt ALTRNTV, SăFițiCuminți, Cronicari digitaliIgloo, Editura Vremea, și Romanian Design Week Design Go!

Evenimentul poate suferi modificări în funcție de progniza meteo. Vom publica orice modificări intervenite pe parcurs. Vă rugăm să ne urmăriți pentru orice informații suplimentare. Vă mulțumim!