Serata #Aiciastat pe aripi de parfum la Bazar de Cotroceni – 8 octombrie 2023

Asociația culturală “Aici a stat” vă invită la o nouă serată culturală în cadrul Bazar de Cotroceni, într-o casă ce va fi deschisă doar pentru o zi, în cadrul Seratei! Deschidem ușile patrimoniului bucureștean cu o șansă unică de a descoperi o casă istorică cu un farmec atemporal și de a asculta muzică clasică într-un cadru inedit: casa în care a locuit cel care a adus parfumurile Coty în România. Vă așteptăm astfel la serata #Aiciastat cu muzică clasică și parfum de epocă la Bazar de Cotroceni, duminică, 8 octombrie, pentru a încununa Bazarul Cotrocenilor pe strada Romniceanu, chiar lângă parcul cu același nume.

Vom petrece o după-amiază cu lumină aurie de octombrie și parfum de epocă admirând artă, răsfoind cărți, ascultând muzică clasică și explorând cotloanele superbei case în stil neoromânesc. Continuăm să creem atmosferă de poveste în case istorice și să le transformăm în spații alternative de concerte clasice.

Așa că abia așteptăm să descoperim împreună o nouă casă extraordinară în acest cartier boem din București, care emană eleganță, delicatețe și aerul timpului pe care l-a traversat.

Ne vom delecta cu instalații florale realizate de prietenii de la EnRose, ne vom bucura de farmecul casei, vom admira colaje realizate de Nicoleta Ababei și vom răsfoi cărți de la partenerii noștri. Vom degusta vin Sâmburești, apă Aqua Carpatica și alte surprize.

La 16:00 vă așteptăm să explorați curtea și apoi să luați loc în sala inedită de concert. La ora 16:30 va începe recitalul de muzică clasică cu piese clasice (inspirate din lumea parfumului, și nu numai) interpretate de Ansamblul cameral #Aiciastat și alți invitați surpriză.

Participarea la eveniment se face în baza achitării prețului biletului de 150 lei. Accesul pentru copiii sub 12 ani este gratuit, iar aceștia trebuie să fie însoțiți de un părinte sau un tutore adult cu bilet de acces valabil.

Vă așteptăm cu drag!

Deschidem pentru o zi casa în care a locuit cel care a adus parfumul Coty în România

La eveniment se vor face fotografii și înregistrări video. Prin înscrierea și participarea la eveniment sunteți de acord cu înregistrarea materialului foto-video și cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform legii. Fragmente din recital vor fi înregistrate și transmise și pe paginile de social media ale Asociației culturale “Aici a stat”.

Parteneri: Sâmburești, Aqua Carpatica, Editura Vremea, Editura Corint, Atelier Isabelle Vijiac, Nicole Ababei

Parteneri media: Cronicari Digitali, Radio România, Igloo, Zeppelin, Munteanu, Interesting Times Bureau, Asociația Opus, Promenada culturală