Afis Serata culturala #Aiciastat Bazar muzical

Serată culturală #Aiciastat Bazar muzical @ Bazar de Cotroceni – 27 mai 2023

Asociația culturală “Aici a stat” vă invită la o nouă serată culturală: un “Bazar muzical” la Bazar de Cotroceni, sâmbătă, 27 mai, pe Staicovici nr. 5, într-o casă care nu a fost deschisă niciodată publicului și una dintre casele cele mai fotografiate din cartier. Casa eclectică cu bovindou și iederă va găzdui un recital de muzică clasică cu operă și saxofon.

Aducem opera la Bazar și vom petrece o seară de neuitat pe Strada Staicovici, în Cotroceni. Chiar dacă mobilierul și decorațiile interioare s-au pierdut, au rămas poveștile, florile, farmecul și muzica ce va umple interiorul casei, în ton cu istoria cartierului. Vă veți delecta cu o instalație florală realizată de primul atelier floral sustenabil din România, Flori Sauvage, lumânări KAIA Candles și obiecte vintage de la Circa 1703-3071 curatoriate special pentru casa cu bovindou și pentru recitalul #Aiciastat.

Începând cu ora 16:45 vă invităm în interiorul casei, urmând ca la 17:00 să înceapă povestea casei și recitalul cu lucrări de Bach, Mozart, Gounod și alții, toate interpretate de Ansamblul cameral #Aiciastat. Vom avea trei prezențe inedite: alături de noi se vor afla și soprana Milica Pantin, mezzo-soprana Hortenzia R. Forray și saxofonistul Robert Stevens ce vor întregi bazarul muzical. După recital vom continua poveștile la un pahar de vin oferit de partenerii noștri, Sâmburești.

Participarea la eveniment se face în baza achitării prețului biletului de 150 lei.

Vă așteptăm cu drag!

La eveniment se vor face fotografii și înregistrări video. Prin înscrierea și participarea la eveniment sunteți de acord cu înregistrarea materialului foto-video și cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform legii. Fragmente din recital vor fi înregistrate și transmise și pe paginile de social media ale Asociației culturale “Aici a stat”.

Parteneri: Flori Sauvage, Circa 1703-3071, Sâmburești, Aqua Carpatica, Editura Vremea, Laura and Wine, Atelier Isabelle Vijiac, DeCorina Hats and Millinery, Kaia Candles

Parteneri media: Cronicari Digitali, Radio România, Igloo, Zeppelin, Munteanu, Interesting Times Bureau, Asociația Opus, Promenada culturală