Serata #Aiciastat Aleea Alexandru afis

Serată culturală #Aiciastat de primăvară pe Aleea Alexandru nr. 46 în parcelarea Filipescu – 18 martie 2023

Asociația culturală Aici A Stat vă invită alături de A46 Venue la o serată culturală de primăvară într-o clădire de patrimoniu de pe Aleea Alexandru, din faimoasa parcelare Filipescu. Vor înflori notele muzicale pe aranjamente de lucrări de muzică clasică de primăvară în interpretarea Ansamblului cameral #Aiciastat.

Serata culturală va începe cu povestea casei în care se spune că ar fi locuit Milița Pătrașcu, casă ce a fost inițial proiectată în 1915 de arhitectul Schmidiegen, apoi vom asculta un recital de muzică de cameră. Programul recitalului de muzică clasică cuprinde lucrări de Schubert, Vivaldi, Ceaikovski și alte piese în interpretarea muzicienilor Ileana Ionești la vioară, Andrei Rubeli la vioară, Ștefan Tajti la violă și Teodor Chircu la violoncel, cu prezența solistică a mezzo-sopranei Hortenzia R. Forray. Fragmente din concert vor fi transmise și live pe paginile de social media ale Asociației culturale “Aici a stat”: https://www.instagram.com/aiciastat/.

Programul evenimentului:

  • 18:00 – 18:45 recepția invitaților cu un pahar de spumant oferit de Jidvei
  • 18:45 – 19:00 Povestea casei și a parcelării Filipescu, vom discuta despre dragostea de istorie, de patrimoniu, de București
  • 19:00 – 20:00 Recital cameral cu muzică de Antonio Vivaldi, Schubert, Tchaikovsky
  • După 20:00 Povești cu gazdele și interpreții

Participarea la eveniment se face în baza achitării prețului biletului de 120 lei.

Vă așteptăm cu drag!

La eveniment se vor face fotografii și înregistrări video. Prin înscrierea și participarea la eveniment sunteți de acord cu înregistrarea materialului foto-video și cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform legii. Fragmente din recital vor fi înregistrate și transmise și pe paginile de social media ale Asociației culturale “Aici a stat”.

Parteneri: KAIA Candles, Sauvage Fleurs Dansantes, DeCorina, DALB Concept, Jidvei, Editura Vremea

Parteneri media: Radio România, Igloo, Cronicari Digitali, Asociația Opus, Munteanu recomanda, Zeppelin, Promenada culturală