Afis Aiciastat recital Artmark

Serată muzicală de Mărțișor #Aiciastat la Palat – 1 martie 2023

Asociația culturală „Aici a stat” în parteneriat cu A10 by Artmark este onorată să vă primească pe 1 martie la ora 18:00 la o serată culturală cu muzică clasică la Palatul Cesianu-Racoviță, cu ocazia Sărbătorii Mărțișorului.

Celebrarea primei zile de primăvară va începe printr-un tur al palatului ce găzduiește casa de licitații A10 by Artmark. Informațiile cu privire la clădirea monument istoric sunt documentate și prezentate de Ana Rubeli, fondatoarea proiectului cultural #Aiciastat, iar un reprezentant Artmark va presăra turul cu descrierea operelor de artă expuse.

După încheierea turului, invitații se vor aduna în salonul de la etaj, unde va avea loc recitalul susținut de ansamblul cameral #Aiciastat. Programul recitalului cuprinde lucrări de Antonio Vivaldi, Dmitri Shostakovich, Piotr Ilici Tchaikovsky, Georges Bizet și alte lucrări în interpretarea muzicienilor Ileana Ionești (vioară), Andrei Rubeli (vioară), Ștefan Tajti (violă) și Teodor Chircu (violoncel), cu prezența solistică a mezzo-sopranei Hortenzia R. Forray. Surpriza muzicală va fi completată de prezența extraordinară a oboistei Lucia Petroianu.

Fragmente din concert vor fi transmise și live pe paginile de social media ale Asociației culturale “Aici a stat”: https://www.instagram.com/aiciastat/.

Cei ce aleg să celebreze prima zi de primăvară prin artă și cultură vor avea parte și de o surpriză cu ocazia Mărțișorului.

Programul evenimentului:

  • 18:00 – 19:00 turul Palatului Cesianu-Racoviță și a operelor de artă expuse
  • 19:00 – 20:00 Recital Muzică Clasică
  • După 20:00 Povești la un pahar de vin

Participarea la eveniment se face în baza achitării prețului biletului de 120 lei, în limita locurilor disponibile. Vă așteptăm la Palat!

Cumpără Bilet

Salon Palatul Cesianu Racovita

La eveniment se vor face fotografii și înregistrări video. Prin înscrierea și participarea la eveniment sunteți de acord cu înregistrarea materialului foto-video și cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform legii. Fragmente din recital vor fi înregistrate și transmise și pe paginile de social media ale Asociației culturale “Aici a stat”.

Parteneri: Jidvei, DeCorina, IE Clothing, Atelierul de Porțelan

Parteneri media: Radio România, Igloo, Cronicari Digitali, Asociația Opus, Munteanu recomanda, Zeppelin