Cabaret Noir la Mița Biciclista

La Mița Biciclista continuă să reinventeze cultura Bucureștiului și în 2024. Luna aceasta, pe 26  ianuarie, în saloanele Stabilimentului Creativ de pe strada Biserica Amzei 9, va alea loc petrecerea și show-ul “DECADENZA x The Divine Marquise Luisa Casati. Cabaret Noir“.

Un concept inovativ și vibrant, un act artistic și o petrecere în stil cabaret noir, ce are ca inspirație viața și personalitatea Marchizei Luisa Casatti. Aristocrată excentrică de origine italiană, pasionată de fashion și bijuterii, contemporană cu Maria Mihăescu, cunoscută drept Mița Biciclista, Luisa Casatti a fost supranumită și Marchiza Divină sau Patroana Artelor și a fost muza pentru colecțiile multor designeri de renume, de la Karl Lagerfeld la Alexander McQueen.

Tema pentru petrecerea aleasă pentru acest început de an La Mița Biciclista nu este întâmplătoare. Așa cum începutul sezonului de iarnă a început să fie asociat cu decorațiunile de pe fațada casei, La Mița Biciclista își propune ca tot ce ține de creativitate, artă, spectacol, cultură, educație și arta de a trăi frumos, să pornească de aici și să radieze în jur.

“Nu ne-am uitat nicio secundă la trenduri, ci dimpotrivă,  îndrăznesc să spun că le-am creat. Ne dorim să reinventăm modul în care ne raportăm la București și să îl transformăm într-un oraș fascinant. Cred că doar prin puterea exemplului putem reuși. Ideea care stă la baza tuturor demersurilor La Mița Biciclista este de a lăsa o amprentă în viața artistică a orașului. Este un început de an 2024 care va promite în fiecare lună setarea unei noi revelații artistice, a unei noi cutume, sau a unei noi descoperiri culturale.” Edmond Niculușcă.

“Glamour și umbre, dive în extaz și demoni care se dezlănțuie, gene false și smokey eyes, personaje stranii ieșite din norme și ocultism. Timpul pare că stă pe loc iar muzica, dansul și umorul sunt în slujba subversiunii, a revoltei, a decadenței, a erotismului.” Răzvan Mazilu

Evenimentul de tip cabaret noir DECADENZA x The Divine Marquise Luisa Casati nu este doar un simplu spectacol; este o invitație într-un univers cu totul seducător: muzică, show, costume, tarot sensorial, party și cocktailuri unicat. Publicul va fi captivat de un performance unic la care vor lua parte Ana Bianca Popescu, Eliza Natanticu, Silviu Daniel și Vergine Santa Frida. Seara de cabaret va oferi o atmosferă vibrantă și plină de energie și își propune să aducă oamenii împreună pentru a celebra frumusețea artei și a orașului. Și de ce nu, o invitație la evadarea din realitatea cotidiană și de a trăi în stil La Mița Biciclista, pentru o seară, două sau chiar un an.

Inspiră-te pentru un look în acord cu tema: https://pin.it/6IT91Rb3y. Dress code-ul este obligatoriu pentru participarea la eveniment: Glamour Noir. Pielea, corsetele și accesoriile sunt încurajate (fără blugi sau adidași).

Biletele sunt disponibile acum și pot fi achiziționate online pe: https://lamitabiciclista.iabilet.ro/.

Vreau bilet la Cabaret Noir

Leave a Reply